Zoekt u een woning of wilt u uw woning verhuren? Wij helpen u graag!

Aanhuur

Den Uyl Real Estate heeft in de afgelopen paar jaar heel veel mensen met succes kunnen helpen in hun zoektocht naar een geschikt huurhuis in Amsterdam.

Van studenten en starters tot alleenstaanden en gezinnen. Inmiddels beschikken wij over een groot en betrouwbaar netwerk binnen de Amsterdamse huurmarkt en zijn wij voornemens om nog velen woningzoekenden in de toekomst te kunnen helpen in deze bijna onmogelijke zoektocht. Den Uyl Real Estate is een zeer integer kantoor waar transparantie en persoonlijk contact ons onderscheidt van woningbemiddelaars in Amsterdam.
Het is mogelijk om bij ons een zoekopdracht te plaatsen.  Wij zullen binnen ons netwerk op zoek gaan naar het appartement dat voldoet aan jouw woonwensen.
Ons netwerk is in de afgelopen jaren enorm uitgebreid en de kans op het vinden van een woning is dan ook zeer groot. Je bent uiteraard vrij om via andere kanalen een huis te vinden en nooit verplicht een huis te huren wat wij aandragen. Een zoekopdracht verrichten wij op no cure-no pay basis en in het geval van een ‘cure’ rekenen wij 1 maand huur plus 21% btw. Het plaatsen van een zoekopdracht doe je door op onderstaande button te klikken en het formulier voor je zoekopdracht in te vullen. Zodra deze ingevuld en ondertekend is gaan wij voor je aan de slag!

Plaats nu je zoekopdracht!

Verhuur

Naast aanhuur zijn wij ook gespecialiseerd in verhuur.

Wij bemiddelen in de verhuur van exclusieve woningen in de vrije sector. Deze zijn over het algemeen gestoffeerd en/of gemeubileerd en worden veelal voor een bepaalde periode verhuurd. In ieder geval voor minimaal een jaar.

Wij onderscheiden ons door het feit dat wij exclusief optreden en adviseren voor u, onze opdrachtgever. Wij hechten veel waarde aan betrouwbare en solvabele huurders. Wij screenen potentiele huurders bij een hierin gespecialiseerd bedrijf.

Onze werkzaamheden in het kort:

  • Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij de woning en bepalen wij een reële verhuurprijs.
  • In nauw overleg met u stellen wij een persoonlijk verhuurplan op.
  • Indien gewenst laten wij de woning professioneel fotograferen.
  • Na goedkeuring van alle stukken melden wij de woning aan bij het netwerk van Funda, Pararius en ons eigen netwerk.
  • Wij voeren de bezichtigingen uit en bespreken de voortgang.
  • Wij voeren de onderhandelingen met de potentiële huurder.
  • Wij screenen de huurder en controleren de aangeleverde stukken.
  • Wij stellen het huurcontract op.
  • Wij organiseren de oplevering, de zogenaamde check-in.
  • Aan het einde van de huurperiode verzorgen wij de check-out.

Contact

Blijf niet zitten met vragen, laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.