Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen in Amsterdam en omstreken. Wij brengen uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart. Op die manier inventariseren we samen met u heel gericht in ons actuele aanbod.

Ons aanbod wordt constant aangevuld met woningen en panden via Funda en vanuit ons eigen netwerk ( voordat deze ‘op de markt’ verschijnen, kunt u hieruit een keuze maken).

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen wij uw woonwensen en behoeften in kaart, en bespreken wij de haalbaarheid hiervan. Ook leggen wij onze werkwijze uit en maken wij de kosten inzichtelijk.

Stap 2: Het aanbod

Dagelijks screenen wij het woningaanbod in groot Amsterdam. De woningen die passen binnen uw zoekprofiel bieden wij u aan per e-mail.

Stap 3: Interesse

Bij interesse in een woning maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Uw aankopend makelaar gaat mee voor advies en begeleiding.

Stap 4: Advies

Tijdens de bezichtiging bekijken wij de bouwkundige staat en staat van onderhoud van de woning. Heeft u interesse in de woning? Dan zoeken wij alle overige zaken voor u uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming etc.

Stap 5: Onderhandelingen

In nauw overleg adviseren wij u over de te volgen onderhandelingsstrategie. Daarnaast adviseren wij over de hoogte en het beste moment van bieden. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat u die goedgekeurd heeft.

Stap 6: Afronden

Als wij overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle voorwaarden en condities.  Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte.

Stap 7: Levering

Als de financiering rond is begeleiden wij u bij de inspectie, de juridische overdracht en de feitelijke levering.


Contact


Blijf niet zitten met vragen, laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.