Beleggingspanden zijn tegenwoordig enorm in trek. De afgelopen jaren heeft Den Uyl Real Estate een bijzonder breed netwerk opgebouwd dat o.a. bestaat uit vastgoedbezitters, vastgoedhandelaren en makelaars. Hierdoor kunnen wij u helpen om interessante objecten te vinden, die niet bij andere makelaarskantoren of op internet te vinden zijn.

Uiteraard zijn wij daarnaast ook altijd op zoek naar nieuwe objecten om te verwerven als beleggingspand voor mensen en partijen uit ons netwerk. Hierbij richten wij ons niet alleen op woningen, maar ook op panden met andere bestemmingsdoeleinden en kavels. Ook wanneer de objecten compleet gerenoveerd moeten worden of al verhuurd zijn, helpen wij u graag met de verkoop. Bent of kent u iemand die een object wil verkopen? Neem dan contact op met ons. Wij bieden een aantrekkelijke vergoeding en zijn loyaal naar onze partners omdat we graag met een blik op de lange termijn samenwerken. Een correcte afhandeling, persoonlijke service en betrouwbaarheid zijn dan ook de basis van onze dienstverlening.

Ken jij iemand die zijn of haar huis, pand of bedrijfsvastgoed verkoopt?

Tip ons nu en ontvang je aanbrengfee. 

Laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.