Wat is mijn huis waard?

Wij kunnen jou nauwkeurig vertellen wat jouw huis op dit moment waard is. Een waardebepaling doen we gratis en geheel vrijblijvend. Zo’n waardebepaling is fijn als je erover denkt om jouw huis te verkopen. Met de marktwaarde in je achterhoofd kun je een realistische vraagprijs bepalen voor je huis. Zo verkoop je het sneller. Misschien heb je nog geen concrete verkoopplannen, maar ben je al wel rustig aan het rondkijken voor je volgende huis. Ook dan is een waardebepaling slim. Weten wat jouw huidige woning waard is, helpt je bij het bepalen van je budget voor je nieuwe huis.

Een waardebepaling, hoe gaat dat?

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Maak een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. Tijdens het gesprek zal de makelaar een ronde maken door jouw huis en aan de hand van een marktanalyse de waarde bepalen. Je zit nergens aan vast. Als je alvast meer wilt weten over hoe we je kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis kun je daar tijdens het gesprek alles over vragen.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wil je een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van jouw huis? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het onderstaande formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren of in het weekend is voor ons geen enkel probleem.

Maak nu een afspraak!