fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Huis kopen

Compleet zorgeloos uw droom huis kopen

Dat is pas écht thuiskomen

Wilt u een huis kopen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of heeft u een huis op het oog en wilt u deskundig advies en/of het onderhandelen uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen in Amsterdam, Den Haag en omstreken. Omdat wij weten dat iedere casus anders is, leveren we service op maat.

U zoekt een partner die naar u luistert, met u mee gaat naar bezichtigingen, goed bereikbaar is, kennis heeft van de markt, een partij die samen met u zoekt naar een huis dat voelt als een nieuw thuis, voor de best haalbare prijs.

Even voorstellen

Wij zijn Den Uyl Real Estate. Wij zijn Den Uyl Real Estate: een betrouwbaar familiebedrijf met korte lijnen en persoonlijk contact, 24/7 bereikbaarheid, kennis van de markt, omringd door een breed netwerk aan goede connecties. Met een no-nonsense aanpak is het ons doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen en op een transparante wijze het beste resultaat voor u te behalen door de juiste huis voor de beste haalbare prijs voor u te vinden.

U wilt een huis kopen dat echt als een thuis aanvoelt

Doordat wij goede contacten hebben binnen de markt én op alle dagen (ook buiten kantoortijden) beschikbaar zijn, bieden wij meer kans en flexibiliteit om het beste huis voor u te vinden. Ons aanbod wordt constant aangevuld met huizen en panden, niet alleen via Funda, ook vanuit ons eigen netwerk. Zo krijgt u exclusieve kansen om huizen aan te kopen voordat deze huizen op de open markt verschijnen en er anderen geïnteresseerden opbieden. Hiermee heeft u dus een voorsprong op anderen. Ook zullen wij u laten zien hoeveel een huis waard is en waarom dat zo is. Door onder andere onze goede relaties met collega makelaars weten wij de huizen vaak scherp aan te kopen. Hiermee kunt u in de huidige markt juist geld besparen door met ons samen te werken.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Allereerst brengen wij tijdens een kennismakingsgesprek graag samen uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart. Daarmee kunnen we vervolgens het actuele aanbod heel gericht inventariseren. Ook leggen wij tijdens dit gesprek onze mogelijke werkwijzen uit en maken wij de kosten inzichtelijk.

Stap 2: Bezichtigingen

Dagelijks screenen wij het aanbod in Amsterdam, Den Haag en omgeving. De huizen die passen binnen uw zoekprofiel sturen wij naar u door. Wanneer u interesse hebt, plannen wij een bezichtiging in. Uw aankopend makelaar gaat mee voor advies en begeleiding.

Stap 3: Advies, bieding & onderhandelingen

Tijdens de bezichtiging bekijken wij de bouwkundige staat en staat van onderhoud van het huis. Heeft u interesse in dit huis? Dan zoeken wij alle overige zaken voor u uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming etc. Wanneer het huis in onze ogen geen goede aankoop zou zijn, zullen wij hier eerlijk advies over geven. Wij willen dat ons netwerk in elk geval met een goed gevoel terug kijkt op onze samenwerkingen.

Afhankelijk van het verkoopproces van het huis bepalen we of we een bieding kunnen doen op basis van een-op-een onderhandeling of een deadline. Wij zullen nauw contact houden met de verkoopmakelaar om de wensen in kaart te brengen. Tevens zorgen we ervoor dat ons voorstel voldoet aan heldere voorwaarden, zodat het aantrekkelijk is om met ons in zee te gaan. Eventueel laten we een bouwtechnische keuring uitvoeren. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat u die goedgekeurd heeft.

Stap 4: Notaris

Als wij overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle voorwaarden en condities.  Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte en zorgen we dat de koopovereenkomst op de juiste wijze wordt opgesteld.

Stap 5: Taxatie & Financiering

Het huis wordt getaxeerd, daarna wachten we mogelijk op de goedkeuring van financiering tot de koop officieel is. In sommige gevallen hebben wij nauw overleg met de partijen die uw financiering regelen om alles op tijd af te ronden. Wanneer het definitief is, zal er een waarborgsom van 10% gestort worden.

Stap 6: Levering

Het is zo ver: u krijgt de sleutels van uw nieuwe huis! We nemen de meterstanden op en gaan naar de notaris voor de leveringsakte en de sleuteloverdracht. Een huis kopen is zo veel makkelijker met de juiste makelaar!

Een huis kopen: waarom Den Uyl Real Estate

  • 24/7 Bereikbaar Betrokken familiebedrijf
  • Breed netwerk met exclusieve kansen
  • Betrouwbare & transparante service op maat
  • Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Benieuwd hoe anderen onze service hebben ervaren bij het kopen van een huis? Kijk eens op deze pagina.

Kijk ook eens op deze pagina om te zien welke huizen wij recent hebben aangekocht.

DutchEnglish