Eerste Helmersstraat 201 3

545.000

Omschrijving

***English Text Below***

Eerste Helmersstraat 201-3
Prachtig ruime bovenwoning met riant dakterras met dakhuisje in de populaire Helmersbuurt in Oud West Wij bieden een hoogwaardig gerenoveerd appartement aan op de 3e verdieping. Deze woning heeft één woonlaag met een oppervlakte van circa 70 m². Deze woning beschikt over een woonkamer met moderne keuken die is voorzien van een combi-oven en vaatwasser, twee slaapkamers, ruim dakterras, één badkamer en een separaat toilet.

Indeling:
Een keurige entree op de tweede verdieping geeft u toegang tot het appartement op de derde verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. In het midden de woning badkamer voorzien van dubbele wasbak en inloopdouche. Via een vast trap kun je het zonnige dakterras betreden met een uitzicht van 360 graden over de buurt. In de zomer heeft u op ieder tijdstip zon en met regen kunt u nog steeds genieten van het uitzicht in het dakhuisje.

Buurt:
De woning is gelegen in de populaire Helmersbuurt in Amsterdam Oud West. In de directe omgeving zijn genoeg gezellige restaurants en winkels. Op een steenworp afstand kun je genieten van een wandeling door het Vondelpark of een film in De Hallen. Tevens zijn er diverse trendy sportscholen in de buurt. Voor uw vers producten kunt u uiteraard terecht bij de Ten Katemarkt.

OPEN HUIS
– Donderdag 23 januari 2020 18:00 – 22:00
– Zaterdag 25 januari 2020 11:00 – 14:00

Bijzonderheden:
– Gerenoveerd appartement van 68,5 m² ( NEN 2580)
– Dakterras van 27,5 m²( NEN 2850)
– Gelegen in de Helmersbuurt
– Energielabel A
– Turn-Key oplevering
– Projectnotaris Westerdok
– VVE in oprichting
– Volle eigendom

***English Text***

Beautiful spacious apartment with large roof terrace with roof house in the popular Helmersbuurt in Old West We offer a high-quality renovated apartment on the 3rd floor. This property has one floor with an area of ??approximately 70 m². This house has a living room with modern kitchen with a combi oven and dishwasher, two bedrooms, a spacious roof terrace, one bathroom and a separate toilet.

Layout:
A neat entrance on the second floor gives you access to the apartment on the third floor. At the front of the house is the living room with open kitchen. At the rear are the two bedrooms. In the middle the house bathroom with double sink and walk-in shower. Via a fixed staircase you can enter the sunny roof terrace with a 360 degree view of the neighborhood. In the summer you have sun at any time and with rain you can still enjoy the view in the roof house.

Neighborhood:
The property is located in the popular Helmersbuurt in Amsterdam Oud West. There are plenty of nice restaurants and shops in the immediate area. A stone’s throw away you can enjoy a walk through the Vondelpark or a movie in De Hallen. There are also various trendy gyms in the area. For your fresh produce you can of course go to the Ten Katemarkt.

OPEN HOUSE
– Thursday, January 23, 2020 6:00 pm – 10:00 pm
– Saturday, January 25, 2020 11:00 – 14:00

Particularities:
– Renovated apartment of 68.5 m² (NEN 2580)
– Roof terrace of 27.5 m² (NEN 2850)
– Located in the Helmersbuurt
– Energy label A
– Turn-Key delivery
– Project notary Westerdok
– VVE in formation
– Full ownership

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Property Details

  • Rooms: 3
  • Beds: 2
  • Baths: 1
  • Lot Area: 69m2
  • Contract: sale

Amenities

    Video Tour

    Location