Spiegelgracht 20

2500

Op een bijzondere locatie in het Spiegelkwartier ligt de charmante winkelruimte op de begane grond. Het gaat om een winkelruimte cq. Rijksmonument. Deze winkel is in 2005 geheel gerenoveerd (inclusief fundering) en verbouwd. Door de hoekligging is deze winkel zeer licht! De Spiegelgracht is gelegen in het Spiegelkwartier beroemd om haar antiekwinkels, galeries en diverse restaurants.
Indeling:
Spiegelgracht 20, begane grond en souterrain is de winkelruimte.
Deze winkel heeft een oppervlakte van ca. 55 m2.
Ligging: 
De Tweede Weteringdwarsstraat is een zijstraat van de Vijzelgracht in het centrum van Amsterdam. Aan deze gracht bevindt zich ook een halte van de nieuwe Noord-Zuidlijn.
Binnen 5 minuten ben je met de Noord-Zuidlijn op centraal station en in 7 minuten naar station Zuid. In een paar passen staat u van uw rustige straat direct in de reuring van de stad met alle denkbare faciliteiten. De grachtengordel, Pijp, het Leidseplein, Museumplein, Marie Heinekenplein, Rijksmuseum en ook de Albert Cuypmarkt liggen op korte afstand van uw woning. Op de fiets of met het openbaar vervoer heeft u de gehele stad binnen handbereik. Een ideale plek om in alle rust toch te kunnen genieten van de stadse genoegens. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.
Bijzonderheden:
– Huurprijs €2.500,- per maand.
– Huurprijs is exclusief het gebruik van gas, water en licht, tv/internet.
– De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur.
– De oppervlakte bedraagt circa 55 m2.
– De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.
– De eigenaar kan financiele documentatie opvragen aan de huurder.
– Beschikbaar per direct.
– Op loopafstand van de halte Vijzelgracht van de Noord-Zuidlijn.
– Unieke locatie.
Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.
Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Property Details

  • Rooms: 3
  • Beds: n.v.t
  • Baths: n.v.t
  • Lot Area: 55m2
  • Contract: rental

Amenities

    Video Tour

    Location