2e Weteringdwarsstr 75-2

800.000

Omschrijving

Op een waanzinnige locatie midden in het Spiegelkwartier in het centrum van Amsterdam bieden wij een sfeervol en licht 3-kamer appartement gelegen op eigen grond met twee slaapkamers van circa 128m² te koop aan.

Ligging:
De Tweede Weteringdwarsstraat is een zijstraat van de Vijzelgracht in het centrum van Amsterdam. Aan deze gracht bevindt zich ook een halte van de nieuwe Noord-Zuidlijn.
Binnen 5 minuten ben je met de Noord-Zuidlijn op centraal station en in 7 minuten naar station Zuid. In een paar passen staat u van uw rustige straat direct in de reuring van de stad met alle denkbare faciliteiten. De grachtengordel, Pijp, het Leidseplein, Museumplein, Marie Heinekenplein, Rijksmuseum en ook de Albert Cuypmarkt liggen op korte afstand van uw woning. Op de fiets of met het openbaar vervoer heeft u de gehele stad binnen handbereik. Een ideale plek om in alle rust toch te kunnen genieten van de stadse genoegens. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling:
De woning is onderdeel van een goed onderhouden, in 2006 gesplitst pand met totaal drie woningen. De woning omvat op de tweede verdieping entree/gang, toilet, grote L-vormige woonkamer, eetkamer en keuken. De derde verdieping met hoge mansarde kap, omvat twee zeer ruime (slaap)kamers met in de grootste kamer een zogenaamde inloopkast en in de andere, tot nu toe in gebruik als logeer slaapkamer met kastenpartij. Verder op die verdieping een ruime moderne badkamer met ondermeer een ligbad, afzonderlijke douche en toilet.

Op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, het Museumkwartier en het uitgaanscentrum Leidseplein en omgeving.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 140,00,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Bijzonder lichte en ruime woning op de tweede & derde verdieping
* Woonoppervlakte van ca. 128m2
* Ruime woonverdieping, mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren
* Twee slaapkamers
* CV ketel uit 2016 (Intergas)
* Gezonden en actieve VvE
* Kleine VVE met 3 leden en servicekosten van €140 per maand
* Centraal, maar rustig, gelegen in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van de NZ-lijn
* Oplevering in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Property Details

  • Rooms: 3
  • Beds: 2
  • Baths: 1
  • Lot Area: 128m2
  • Contract: sale

Amenities

    Video Tour

    Location