Van Hallstraat 61 3

295.000 k.k.

Heerlijk twee kamerappartement (44m2) gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden pand in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Dit praktisch ingedeelde appartement is de ideale start op de woningmarkt in Amsterdam. Fijne ligging, aparte slaapkamer, eigen grond situatie en in een prima staat van onderhoud. Reden genoeg voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Indeling:
Entree aan straatzijde, toegang op de derde verdieping, hal, badkamer met gietvloer, wc , wastafel en douche. Woonkamer met open hoekkeuken v.v. cv ketel (2015) en wasmachine aansluiting. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is er toegang tot het balkon (oost) aan de achterzijde. Middels dubbele deuren in de woonkamer is er toegang tot het Frans balkon. Op de bovenste verdieping bevind zich de ruime slaapkamer.

Vereniging van Eigenaars en Bijzonderheden: De Vereniging van Eigenaars wordt in eigen beheer gevoerd en is actief. De servicekosten zijn €75,- per maand per appartement. Er is een reserve aanwezig.

Ligging:
De Van Hallstraat ligt midden in de Staatsliedenbuurt, in het (voormalig) stadsdeel Westerpark dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Het heerlijke Westerpark ligt op nog geen twee minuten loopafstand en biedt volop recreatieve en culturele mogelijkheden. Het terrein van de Westergasfabriek (een prachtig industrieel monument) is omgevormd tot een cultuurpark en hier vinden vele activiteiten plaats. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Frederik Hendrikstraat, Limburg van Stirumplein en in de Jordaan, zoals bijvoorbeeld de Noordermarkt.

Naam van de straat: Floris Adriaan van Hall (1791 – 1866), Amsterdamse advocaat. Nam als minister van Financiën in 1844 drastische maatregelen ter delging van de enorme staatsschuld. In 1848 leider van de conservatieve oppositie.

Bijzonderheden:
-44m2
-Eigen grond dus geen erfpacht!
-Ruim balkon
-Bouwjaar 1910
-Cv ketel uit 2015 (Intergas)
-Vve bijdrage €75 pm
-Aantal leden 4
-Dubbel glas
-In 2016 helemaal opgeknapt (gestuukt, nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe badkamer)

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bekijk deze woning op Funda

Property Details

  • Rooms: 2
  • Beds: 1
  • Baths: Douche
  • Lot Area: 44 m²
  • Contract: sold

Amenities

    Video Tour

    Location