fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Reviews

Onderstaande referenties zijn alle beoordelingen van ons kantoor

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Den Uyl Real Estate
Average rating:  
 44 reviews
 by Marjolein de Koning
Snel en professionele service

Rutger heeft mijn appartement snel en professioneel in no time weten te verkopen voor een uiterst goed bedrag. Niks was teveel, de samenwerking en communicatie waren dan ook uitstekend. Ik kan dit kantoor zonder twijfel iedereen aanraden!

 by Sophie van der Geest
Super service

Ik heb binnen een week een kamer gevonden op een super locatie in Amsterdam. Het team is gestructureerd, communiceert goed, effectief en heel vriendelijk. Als je een huisje zoekt in Amsterdam is dit dé manier.

 by Familie Gill
In goede handen

Wij zijn zeer tevreden over Den Uyl Real Estate . Men werkt snel en efficiënt. De afspraken waren helder en de benaderingswijze naar ons en de kopers was uitstekend. Nadat wij het besluit hadden genomen om ons huis door Den Uyl Real Estate te laten verkopen, hebben we met hen afgestemd welke foto’s en teksten op Funda zouden komen. Daarna heeft het ons verbaasd dat ze zoveel bezichtigingen hebben begeleid. Een huis verkopen is een spannend proces. Maar als dit dan met liefde wordt gedaan; voelt het anders. Ons huis is relatief snel verkocht; en voor een goede prijs. Rutger, Merel en team, dank daarvoor. Tip aan adspirant verkopers; Zorg dat de woning schoon en opgeruimd is.

 by Stijn Baart
Goede service

Rutger heeft geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning. Hij heeft ons erg professioneel en goed geholpen met deze aankoop. Ook het hele aankoopproces (bouwkundige keuring, financiering, notaris, etc.) heeft hij volledig uit onze handen genomen. Zou hem zeker aanraden.

 by Camille John
Speedy service

It literally took just 2 days and Rutger found my apartment. He listened to what I was looking for and made sure to only show me places that fit my description. This saved time and made the decision much easier. Rutger and his team were very pleasant and helpful and really looked after me throughout the process. Kept me updated and assisted me with anything that I needed to make my move smooth. Great service.

 by Timo
Betrouwbare makelaar

Rutger heeft mij geholpen met het vinden van een huurwoning in Amsterdam op een zeer professionele wijze. Hierbij was de bereikbaarheid uitmuntend en het schakelen na een kleine tegenslag (de voorkeur ging uit naar een andere groep) geweldig. Kortom, prettige en succesvolle samenwerking!

 by Maurizio
Vertrouwen!

Rutger heeft geholpen met de aankoop nieuwe woning en verkoop oude woning. Het verliep allemaal enorm snel professioneel. Ik vond het ook geweldig dat hij altijd te bereiken was. Hij had altijd antwoorden op mijn (domme) vragen en schoot enorm snel in actie als dat nodig was. Hij is de eerste makelaar waar ik mee heb samen gewerkt maar hij legt de lat voor zijn concurrenten erg hoog!

 by Jimmy
Great service

We had a great experience with Rutger as a realtor. He was able to rent our apartment smoothly within couple days.

Rutger acts as a professional who knows the mechanics of the real estate market in Amsterdam.

Besides being a professional, Rutger is also responding very quickly and clear.

I would highly recommend Rutger!

 by Eva Meijer
Betrouwbare makelaar

Rutger heeft mij goed (en snel!) geholpen met het vinden van een mooie huurwoning, iets wat tegenwoordig niet makkelijk is in Amsterdam. Hij was zeer betrokken en meedenkend en daarbij altijd goed bereikbaar! Ik ben erg dankbaar!

 by Reza
Betrouwbaar en een snelle schakelaar

Rutger heeft mij geholpen met het aankopen van een woning.
Twee kwaliteiten waren doorslaggevend voor de deal:
1. Hij denkt met je mee en is beschikbaar voor je. (Buiten kantoor uren en in het weekend)
2. Hij schakelt snel zonder enige vorm van opjaging.

Zo had ik binnen no time een woning kunnen kopen die voldeed aan al mijn eisen, in een relatief lastige markt.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
DutchEnglish