fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Verhuizen

Verhuizen

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Op naar de verhuizing. Om het verhuizen zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, moet u rekening houden met een aantal praktische zaken. Wij denken graag met u mee!

Internet- en energieaansluiting

Wanneer u de sleutel krijgt van een nieuwe woning, dient u binnen 14 dagen een aansluiting voor nutsvoorzieningen op uw naam te regelen. Denk daarbij aan het aansluiten van diensten zoals energie, internet, tv aansluiting, water, mobiel gebruik, zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en verzekeringen.
Wanneer dit niet gebeurt, kan de netwerkleverancier u afsluiten van deze voorzieningen.

Vergelijk eenvoudig de tarieven en kan indien gewenst moeiteloos een overeenkomst via hen afsluiten.

Klik hier voor deze vrijblijvende service.

Water

Om gebruik te maken van de levering van bijvoorbeeld Waternet, moet u hier ook de verhuizing doorgeven. Klik hier om dit te regelen.

Verzekeringen

Stuur ook uw verzekeraars tijdig een adreswijziging en controleer meteen of u verzekeringen moet aanpassen. Denk aan een inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, maar ook autoverzekering. Soms is het nodig om een nieuwe verzekering af te sluiten en overstappen kan voordelig uitpakken. Klik hier om verzekeraars te vergelijken.

Parkeervergunning

In Amsterdam kan er per adres 1 parkeervergunning worden aangevraagd. Ook is het mogelijk om een bezoekerspas aan te vragen, waarmee uw bezoekers tegen een gereduceerd tarief kunnen parkeren.

Klik hier om een parkeervergunning aan te vragen of uw verhuizing door te geven.

Verhuizen

Voor het verhuizen dient u uw spullen goed in te pakken in verhuisdozen en isolatiemateriaal. Wilt u gebruik maken van een verhuisservice? Neem contact op, dan kunnen wij u koppelen aan een bedrijf met aantrekkelijke tarieven.

Adreswijzigingen

Tot slot moet u bij het verhuizen uiteraard denken aan alle adreswijzigingen. Sommige adreswijzigingen, gaan automatisch, zoals bijvoorbeeld de belastingdienst, RDW, DUO en ziekenhuizen. Mocht u geen post willen missen, dan kunt u uw adreswijziging ook doorgeven aan PostNL en de post automatisch laten doorsturen. Klik hier om dit te regelen.

DutchEnglish