Wij helpen u graag zorgeloos en verantwoord uw woning verkopen. In iedere stap van de verkoopprocedure begeleiden wij u persoonlijk.

Wij adviseren u voordat de woning in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en na de verkoop zijn wij u tot dienst.

 

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wij de woning en geven wij een waarde-indicatie af.  Ook bespreken wij uw wensen en beantwoorden wij uw vragen, zodat u precies weet wat er speelt.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan

In nauw overleg met u stellen wij een persoonlijk verkoopplan op.

Stap 3: Inmeten en fotografie

Wij meten de woning in conform de NEN 2580 norm. Wij maken professionele foto’s en eventueel een video.

Stap 4: Aanmelden

Na goedkeuring van alle stukken melden wij de woning aan bij het netwerk van Funda, ons eigen netwerk en social media. Ook ontvangt u van ons promotiemateriaal, zoals raamborden en brochures.

Stap 5: Bezichtigingen

In overleg organiseren wij de bezichtigingen (ook in het weekend mogelijk). Na elke bezichtiging nemen wij contact met u op om de bezichtiging te bespreken. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er speelt.

Stap 6: Onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen zetten wij alles op alles om niet alleen de beste verkoopprijs te realiseren, maar ook de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de datum van oplevering). Alle onderhandelingen vinden schriftelijk plaats en worden één op één naar u doorgestuurd, met ons advies erbij.

Stap 7: Begeleiding naar de notaris

Na overeenstemming te hebben bereikt met de koper, begeleiden wij partijen naar de notaris voor het opstellen en tekenen van het (voorlopige) koopcontract.

Stap 8: Levering

Aan het eind van het verkooptraject vindt de levering plaats. Wij begeleiden de inspectie van de woning en nemen de meterstanden voor u op. Ook controleren wij de leveringsakte en gaan wij mee naar de notaris voor het transport van de akte.


Contact

vastgoedbeheerBlijf niet zitten met vragen, laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.