fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Woning aanhuren

Op zoek naar een huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning, maar bent u iedere keer een van de velen die zich aanmeldt? Het zoeken van een huurwoning zonder makelaar kan een lastig traject zijn. Zo komt het in deze markt regelmatig voor dat er veel meer vraag dan aanbod is. Met het gevolg dat u iedere keer uw kans mist of in de verleiding komt om op een onaantrekkelijk aanbod in te gaan. Gelukkig kunnen wij u hierbij veel voor u betekenen. We kennen de markt en de prijzen en weten precies waar we op moeten letten bij de aanhuur van een woning. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en worden alle zaken professioneel geregeld. Daarnaast komen in ons netwerk regelmatig woningen voorbij die niet op Funda staan. Door onze goede connecties binnen de woningmarkt, kunnen wij u een voorsprong geven op andere woningzoekenden.

Zo heeft Den Uyl Real Estate inmiddels al velen met succes geholpen aan een huurwoning in Amsterdam. 

Het huurtraject

Zoekt u een huurwoning, voor uzelf, voor uw kinderen of bijvoorbeeld voor expats. Plaats dan een zoekopdracht, waarin u aangeeft wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij u gericht de woningen uit ons netwerk doorsturen. Bent u geïnteresseerd in een woning? Dan plannen we de bezichtiging in. Indien u de woning graag wilt aanhuren, doen wij een gepast voorstel bij de verhuurder. Hierbij weten wij uiteraard precies waar we op moeten letten. Wanneer het voorstel wordt goedgekeurd, begeleiden wij u bij het tekenen van het contract. De zoekopdrachten zijn op no cure no pay basis. Dat betekent dat u ons een courtage betaalt, als u een van de woningen gaat huren die wij bij u hebben voorgesteld. De courtage bedraagt een maand huur + 21% btw. Bij het ondertekenen van een zoekopdracht geeft u hier een akkoord op. U bent uiteraard vrij om via externe kanalen een huis te vinden, hierover rekenen wij geen kosten. Ook bent u nooit verplicht om een huis dat wij aandragen te huren. Wel bent u verplicht om de courtage te betalen, als u via een andere weg een woning huurt die wij bij u hebben aangedragen.

Aan de slag

Het plaatsen van een zoekopdracht doet u door op onderstaande button te klikken en het formulier met uw woonwensen in te vullen. Door dit in te vullen, op iedere pagina te ondertekenen en retour te sturen naar info@denuylrealestate.com, gaan wij voor u aan de slag! Tip: u kunt dit gemakkelijk ondertekenen via SignRequest.

 

 

 

Waarom Den Uyl Real Estate

  • Transparant en betrouwbaar advies
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Service op maat
  • Exclusieve kansen, door goede relaties binnen de woningmarkt

Neem contact op en maak kennis

DutchEnglish