fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Verkoop styling

Verkoop styling voor uw huis

Met behulp van verkoop styling spreekt u de juiste doelgroep aan

Mensen kopen een huis op basis van gevoel. Om de juiste doelgroep aan te spreken en het uiterste verkoopresultaat te behalen, is het aan te raden om samen te werken met een verkoop styling.

Met verkoop styling kunt u de focus leggen op dat wat mooi is aan uw huis, waardoor het nog beter verkoopt.

Breed netwerk

Bij Den Uyl Real Estate hebben wij een breed netwerk met stylisten gespecialiseerd in verkoop styling, die uw huis kunnen helpen aan de perfecte inrichting. Zij hebben grote loodsen met meubels en accessoires en bieden de mogelijkheid om deze voor een bepaalde periode te huren, zodat de woning aantrekkelijk blijft voor potentiële kopers tijdens bezichtigingen. Is de verkoop rond, dan komen zij het interieur weer ophalen!

​Door middel van een neutrale en moderne inrichting  – in combinatie met een optimale indeling – kan het maximale rendement uit de woning worden gehaald.

Algemene tips

 1. Zet een paar uur voor de bezichtiging alle ramen open om te luchten, zodat uw huis lekker fris ruikt.
 2. Zorg ervoor dat een huisdier op het moment van een bezichtiging ‘niet thuis is’. Breng ze op tijd ergens anders onder. Verwijder alle zichtbare dierenspullen en verblijven. U bent gewend aan de geur en ruikt het niet meer, potentiële kopers die geen huisdieren hebben, zullen dit wél ruiken.
 3. Voordat u met de stofzuiger door het huis gaat, zuigt u een beetje waspoeder, (geen vloeibaar wasmiddel) op in een lege stofzuigerzak: dit geeft een heerlijke geur.
 4. Dweil harde vloeren (plavuizen, tegels, laminaat, parket etc.) met bv. Allesreiniger eucalyptus voor een frisse geur. Inspecteer de deuren, deurposten, klinken en keukenkastjes op (vieze) vingerafdrukken.
 5. Mocht de koelkast geopend worden, zorg dat er geen dominante vis- of knoflooklucht uit komt.
 6. Vergeet niet de vaatwasser leeg en schoon (etensresten) te maken, mocht deze geopend worden door de kijkers.
 7. Open gordijnen, rolgordijnen, vitrage en lamellen zo ver mogelijk, zonneschermen en rolluiken omhoog. Licht is ruimte! En daglicht is favoriet.
 8. Op zolders, in werkkasten en andere donkere hoekjes de lampen alvast aan doen, dat komt meteen prettig binnen.
 9. Zorg voor een aangename temperatuur in uw hele uis.
 10. Check zeker nog even het toilet: zorg dat het toilet schoon ruikt (na het schoonmaken een scheutje wc-reiniger met eucalyptus geur erin) en doe de bril naar beneden(!). Logisch? Het komt toch vaak voor dat men dát in de haast nog even vergeet. Ook als er tijdens een open huizen dag mensen uw toilet gebruiken, check of de bril weer naar beneden is).
 11. Is uw kapstok ook overvol? Prima…..maar niet als u een bezichtiging krijgt! Haal de jassen, op 1 na, van de kapstok (u kunt ze best even in uw auto leggen op de achterbank).
 12. En natuurlijk is de oh-zo-bekende vers gebakken brood- of appeltaart geur goed.
 13. Heeft u tot slot nog mooie bloemen en vers fruit op een schaal?

U bent er helemaal klaar voor dus kom maar op met die kijkers!

Zij gingen u voor

Wij hebben diverse woningen verkocht met behulp van verkoopstyling. Kijk eens op deze pagina voor een mooi voorbeeld.

Heeft u vragen? Neem contact op.

DutchEnglish