fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

 

Rutger den Uyl

Makelaar & founder

Rutger den Uyl (1989) is geboren en getogen in Wassenaar. Nog voordat hij officieel mocht werken begon hij met het inkopen en verhandelen van brommers, zo leerde hij de eerste kneepjes van het vak. In 2009 verhuisde Rutger naar Amsterdam en werd hij lid van de Amsterdamse Studenten Vereniging waar hij werd omringd door ambitieuze leeftijdsgenoten, sommige van hen zijn inmiddels zakenpartners geworden. Tijdens zijn studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Van Amsterdam zette hij zijn eerste stappen in het werkveld van het onroerend goed. De dynamische huizenmarkt, het persoonlijke contact met de klant en de uitdagingen die daaruit voortkomen zijn de facetten die hem in grote mate aanspreken in dit vak. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde makelaarskantoren en verschillende specialisatieopleidingen te doen om zijn kennis aan te scherpen, werd het tijd voor Rutger om zijn eigen weg te gaan. Sindsdien is Den Uyl Real Estate actief op de Amsterdamse en Haagsche vastgoedmarkt in met name de aan- en verkoop en aan- en verhuur van woningen en commercieel onroerend goed. Inmiddels is Rutger ruim 10 jaar actief in het vak en werken verschillende er collega’s met veel plezier voor zijn kantoor. Het blijft voor hem iedere dag opnieuw een heerlijke uitdaging om samen met zijn cliënten een optimaal resultaat te boeken. Persoonlijke service, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn kernwaarden om dit te bereiken. Den Uyl Real Estate is 7 dagen per week en ook in de avonden beschikbaar om u van dienst te zijn. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

Merel Zoet

Assistent Makelaar

Merel Zoet (1992) is vanaf het begin af aan op de achtergrond betrokken bij Den Uyl Real Estate. Na 15 jaar ervaring op te doen in verschillende functies binnen de mediawereld, was zij toe aan een nieuwe uitdaging en kreeg zij de kans om Den Uyl Real Estate te versterken. Rutger en Merel kennen elkaar door en door, inspireren elkaar, vullen elkaar goed aan en zijn goed op elkaar afgestemd. Samen zijn zij 24/7 bezig met hun droom, met een duidelijke visie, om zo veel mogelijk mensen oprecht blij te maken, het maximale te kunnen geven en samen te groeien. Wat Merel het leukste vindt aan de makelaardij is de mogelijkheid om klanten zowel op zeer persoonlijk als zakelijk gebied van dienst te kunnen zijn, met daarbij een duidelijk resultaat. De kwaliteit, eerlijkheid en flexibiliteit is hetgeen wat Merel het meest waardeert aan het bedrijf. Sommige bedrijven denken mee met hun klant, Den Uyl Real Estate verplaatst zich echt in de klant en geeft oprecht advies wanneer de deal minder goed is dan het lijkt. Merel focust zich met name op de huurmarkt, back office en media uitingen, maar zij ondersteunt Rutger allround op verschillende gebieden, zodat hij zich volledig kan focussen op de gebieden waar hij het sterkst in is. Zij kan nog veel van hem leren in dit vak en zet zich vanuit haar ervaring in om het bedrijf te ontwikkelen en vergroten. Haar motto is dan ook Never stop learning, want er is volgens haar altijd ruimte voor ontwikkeling en verbetering.

Heeft u vragen? Merel helpt u met plezier. Neem vrijblijvend contact op.

DutchEnglish