fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Woning aankopen

pastedGraphic.png

Oriëntatie

Bent u op zoek naar een woning, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u deskundig advies en/of het onderhandelen uitbesteden?

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen in Amsterdam, Den Haag en omstreken. Omdat wij weten dat iedere casus anders is, leveren we service op maat.

Ons aanbod wordt constant aangevuld met woningen en panden, niet alleen via Funda, ook vanuit ons eigen netwerk. Zo krijgt u exclusieve kansen om woningen aan te kopen voordat deze woningen op de open markt verschijnen en er anderen geïnteresseerden opbieden. Hiermee heeft u dus een voorsprong op anderen.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Allereerst brengen wij tijdens het kennismakingsgesprek samen uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart. Daarmee kunnen we vervolgens het actuele aanbod heel gericht inventariseren. Ook leggen wij tijdens dit gesprek onze mogelijke werkwijzen uit en maken wij de kosten inzichtelijk.

Stap 2: Het aanbod

Dagelijks screenen wij het woningaanbod in Amsterdam, Den Haag en omgeving. De woningen die passen binnen uw zoekprofiel sturen wij naar u door.

Stap 3: Interesse

Bij interesse in een woning maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Uw aankopend makelaar gaat mee voor advies en begeleiding.

Stap 4: Advies

Tijdens de bezichtiging bekijken wij de bouwkundige staat en staat van onderhoud van de woning. Heeft u interesse in de woning? Dan zoeken wij alle overige zaken voor u uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming etc. Wanneer de woning in onze ogen geen goede aankoop zou zijn, zullen wij hier eerlijk advies over geven. Wij willen dat ons netwerk in elk geval met een goed gevoel terug kijkt op onze samenwerkingen.

Stap 5: Onderhandelingen

In nauw overleg adviseren wij u over de te volgen onderhandelingsstrategie. Daarnaast adviseren wij over de hoogte en het beste moment van bieden. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat u die goedgekeurd heeft.

Stap 6: Afronden

Als wij overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle voorwaarden en condities.  Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte.

Stap 7: Levering

Als de financiering rond is begeleiden wij u bij de inspectie, de juridische overdracht en de feitelijke levering.

Waarom Den Uyl Real Estate

  • Transparant en betrouwbaar advies
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Service op maat
  • Exclusieve kansen, door goede relaties binnen de woningmarkt

Neem contact op en maak kennis

pastedGraphic_1.png

DutchEnglish