fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Architect of aannemer

Architect of aannemer inschakelen

Het vinden van de juiste partner

Wanneer u een huis koopt dat u nog wilt verbouwen, is het vaak prettig om samen te werken met een architect of een aannemer. Heeft u deze zelf al in uw netwerk? Zo niet; waar kunt u die vinden en waar moet u op letten bij de keuze?

Wat doet een architect of aannemer voor u?

Een architect is het brein achter nieuwe gebouwen of ideeën voor verandering aan gebouwen en buurten. Deze worden ontworpen en uitgetekend. Daarnaast begeleidt een architect ook nog bij de bouw van een project! Een is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ideeën. Een goede samenwerking tussen architect en aannemer is dus belangrijk.

Stappenplan bij verbouwing

Bij een verbouwing moet u denken aan de volgende stappen:

  1. Inventariseren en plannen
  2. Wat is het budget?
  3. Financiering regelen
  4. Op zoek naar een architect of aannemer
  5. Afspraken vastleggen
  6. Heeft u een vergunning nodig? Neem tijdig contact op met de gemeente om dit te controleren!
  7. De uitvoering van de verbouwing
  8. De oplevering van de verbouwing

Tip voor het kiezen van de juiste partner

Kijk niet alleen naar de prijs, maar kijk ook eens op de website van de beoogde partner. Past de stijl bij wat u voor ogen hebt? Hoeveel ervaring heeft de partij waarmee u wilt samenwerken?

Vraag Den Uyl Real Estate om hulp

Het is belangrijk dat u een architect of aannemer vertrouwt en er een klik mee hebt. De meeste architecten bieden een gratis offerte aan. Door de jaren heen hebben wij bij Den Uyl Real Estate nauw contact gehad met een breed netwerk aan architecten en aannemers. Om een passende match voor u te vinden, kunt u altijd contact opnemen zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Neem vrijblijvend contact op. Ons team helpt u heel graag!

DutchEnglish