Beste woningzoekende(n),

Het vinden van een geschikt huis in Amsterdam is tegenwoordig heel erg lastig. Den Uyl Real Estate heeft over het algemeen veel leuke woningen in het aanbod. Nu kan het voorkomen dat je op zoek bent naar iets met persoonlijke wensen. Je kan besluiten samen te gaan wonen met je partner, een huis te delen met een aantal anderen of je wilt het liefst een plekje voor jezelf…..
Omdat wij niet altijd voor iedereen een geschikte woning in het aanbod hebben zou je kunnen overwegen om ons een no cure-no pay zoekopdracht te geven. Wij gaan dan voor jou persoonlijk op zoek naar de woning die voldoet aan jouw wensen. In de afgelopen jaren hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd en hebben dan ook veel succes in het slagen van de zoektocht. Ook vinden wij vaak geschikte woningen waarbij er niet zo’n belachelijke inkomenseis wordt gevraagd en kunnen wij vaak regelen dat het appartement met een garantsteller mag worden aangehuurd.

Heb je dus nog niet de juiste woning gevonden en denk je hierbij wel wat hulp te kunnen gebruiken?

Vul dan de volgende formulieren in: OTD Aanhuur Den Uyl Vastgoed en Zoekwensen  en onderteken dit. Lees de algemene voorwaarden goed door en parafeer elke pagina: Algemene voorwaarden huurders Den Uyl Vastgoed en mail het naar info@denuylrealestate.com

Wij horen graag van u!