fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Vestiging Makelaar Den Haag

Makelaar Den Haag Den Uyl Real Estate

De vestiging met veel kennis van de huizenmarkt in Den Haag

Den Haag is een prachtige wereldstad met dorpse gezelligheid in verschillende buurten. De roots van onze familie liggen hier en ook onze oprichter Rutger den Uyl komt hier oorspronkelijk vandaan. Na jarenlang ervaring op te doen bij andere kantoren, zag hij veel kans om betere diensten te verlenen. En zo werd hij op natuurlijke wijze ook steeds vaker gevraagd om te werken voor zijn relaties in Den Haag en omstreken, daarmee werd de Vestiging als Makelaar Den Haag geboren.

Wel of geen makelaar in Den Haag inschakelen?

U kunt natuurlijk altijd proberen een huis te kopen of uw huis te verkopen zonder makelaar. Echter is de huizenmarkt in Den Haag is een gewilde markt, de concurrentie is groot. Het is dan niet alleen fijn om een goed netwerk te hebben, maar ook om de technische en juridische kennis in huis te hebben. Zo kunt u het onderste uit de kan halen voor uw transactie!

Exclusief woningaanbod

Den Haag is een zeer populaire stad bij woningzoekenden in Nederland. Als consument zonder kennis vist u sneller achter het net. Samen met een professionele aankoopmakelaar met een goed netwerk maakt u meer kans. Onze aankoopmakelaar kan u helpen bij het vinden van een woning die geheel aansluit op uw wensen. Onze vestiging in Den Haag beschikt over een exclusief netwerk binnen het vastgoed en makelaars in Den Haag, waardoor het eerder mogelijk is om huizen te bezichtigen voordat ze op Funda worden gepresenteerd.

Anders dan andere makelaars in Den Haag

Den Uyl Real Estate onderscheid zich als makelaar in Den Haag in o.a. flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het hoogst haalbare resultaat, hechten wij veel waarde aan no nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerkingen. Want dat maakt het werk plezierig en zo kunnen wij de energie opbrengen om altijd voor u klaar te staan!

Verder weten wij als familiebedrijf precies wat wij aan elkaar hebben. Zo kunnen wij waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te geven. Onze werknemers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn wij beschikbaar voor onze klanten!

Makelaarskantoor Den Haag

Hoe kunnen wij u helpen? Als makelaarskantoor in Den Haag kunnen wij u helpen op vele vlakken:

  • aankoop van uw droomhuis
  • verkoop van uw huis
  • verhuur van uw vastgoed

Ons makelaarsteam in Den Haag

Als makelaar in Den Haag werken met een enthousiast team, omringd door een heel breed netwerk. Niet alleen met passie en kennis over de makelaardij, maar ook over alle andere aspecten die hierbij komen kijken. Denk aan promotiemateriaal, marketing, styling, maar ook hypotheekadvies, architecten en aannemers, of aansluitingen nutsvoorzieningen. Allen met een passie voor hun vak en uitgebreide kennis van Den Haag en wat onze mooie stad te bieden heeft. Van Amsterdam Noord tot Amsterdam Zuid. En van de Houthavens tot aan Watergraafsmeer. Maar ook buiten Den Haag, zoals in Leidschendam, Voorburg en in Wassenaar zijn wij actief. Wij leveren ten slotte maatwerk voor onze klanten. Lees meer over onze medewerkers of maak een afspraak om kennis te maken.

Vrijblijvend advies

Als makelaar in Den Haag weten wij precies wat er speelt in de Haagsche huizenmarkt. Dit baseren wij niet alleen op de cijfers, maar ook op onze connecties en ervaring in het werkveld. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning te zien, kennis te maken en een duidelijke waardebepaling te geven. Zo weet u precies wat de potentiële verkoopprijs van uw woning is.

Tarieven

Als makelaar in Den Haag zoeken wij de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en een competitief tarief. Omdat iedere casus anders is, leveren wij niet alleen maatwerk, maar ook tarieven op maat. Tot slot werken wij op basis van no cure – no pay, om onnodige kosten voor u te voorkomen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welke tarieven wij u kunnen helpen? Neem contact op en plan vrijblijvend een gesprek in.

Waarom Den Uyl Real Estate

  • 24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf
  • Breed netwerk met exclusieve kansen
  • Betrouwbare & transparante service op maat
  • Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Woningzoekenden verliefd laten worden op uw huis

Wij zorgen ervoor dat uw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers en huurders. Dit doen wij bijvoorbeeld door het maken van professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden , 360-graden-visuals en een video van uw huis. Ons kantoor heeft als makelaar in Amsterdam in vergelijking met andere kantoren een behoorlijk groot bereik via Instagram en uiteraard zetten wij ook kanalen in zoals Funda, Jaap en onze eigen Den Uyl Real Estate-website. Meer informatie over het verkopen van je huis vind je op de pagina huis verkopen Amsterdam.

Wonen in Den Haag

Den Haag heeft het allemaal. Internationale allure en Calvijns nuchterheid. Het is een stad met veel gezichten, en daarmee doelen we niet alleen op de vrolijke mengelmoes van de rasechte Amsterdammers en avontuurlijke wereldburgers. Ook onze hoofdstad kent vele kanten, die allen van elkaar verschillen, maar tegelijkertijd toch héél Amsterdams zijn.

Den Haag Centrum

De bruisende binnenstad van Den Haag heeft meer te bieden dan het Binnenhof en Paleis Noordeinde. Shop bij grote bekende winkelketens in de omgeving van de Grote Marktstraat of juist bij kleine boetiekjes, plof neer op een van de vele gezellige pleinen en wandel binnen bij het Mauritshuis, Escher in het Paleis of een van de andere musea. Het grote voordeel aan het wonen in de stad: alle faciliteiten binnen handbereik! Denk aan verschillende supermarkten, winkelketen, (vers)speciaalzaken, verschillende fitnessclubs, cafe’s en restaurants en ook meer dan genoeg openbaar vervoer mogelijkheden als je de stad even uit wilt.

Archipel

De Archipel buurt, ook wel de Indische buurt genoemd is een zeer geliefde woonwijk met authentieke woonhuizen met fraaie architectuur. De omgeving is heel groen met de Scheveningse bossen, het strand en de duinen. Er zijn veel goede ambachtelijke winkels en gezellige horecavoorzieningen.

Belgisch park

Op een steenworp afstand van Scheveningen, ligt het gewilde Belgisch Park. Een prachtige gewilde buurt met leuke en gezellige winkels Deze wijk uit het begin van de 20e eeuw grenst aan het Westbroekpark, Duttendel en Scheveningen.

Benoordenhout & Bezuidenhout

Statige wijken met veel groen en kindvriendelijk. Op loop- en fietsafstand afstand van het Haagse Bos en de gezellige Theresiastraat met vele winkels en gezellige terrassen en dichtbij de uitvalswegen, stations (Laan van NOI en Centraal) en het Haagsche centrum. Binnen 15 minuten fietsen bent u op het strand van Scheveningen.

Binckhorst

Een oorspronkelijk wat industriële wijk, nu opkomend als hippe en trendy buurt die bekend staat om zijn geweldige horeca (met échte Haagse hotspots, mis ze niet!) en opvallende street art.

Bomenbuurt, Vogelwijk en Valkenboskwartier

Deze woonwijken zijn zeer geliefd met het strand, de zee en duinen op korte loopafstand. Diverse scholen en sportverenigingen, het schitterende Westduinpark en de Bosjes van Pex, winkels en openbaar vervoer, het is allemaal in de directe omgeving te vinden.

Duinoord

Ook Duinoord is een adembenemend mooie buurt, gekenmerkt door de statige herenhuizen, en natuurlijk het prachtige Sweelinckplein.

Kijkduin

Kijkduin is veel kleinschaliger dan Scheveningen, maar dit geeft deze badplaats ook juist haar charme!  Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. De ideale plek voor een flinke wandeling of fietstocht. Door het duingebied fiets je zo door naar Scheveningen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen beleven in Kijkduin!

Regentessekwartier

Het Regentessekwartier is een gezellige en levendige wijk in het hart van Den Haag. Het is een buurt met historisch karakter, kenmerkend door prachtige jugendstil-architectuur en statige herenhuizen. Vanwege de centrale ligging en de diverse voorzieningen is de wijk geliefd bij zowel jonge gezinnen als studenten en expats. Ook zijn er talloze leuke winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en het stadscentrum is op loopafstand te bereiken.

Zeeheldenkwartier

Het Zeeheldenkwartier is één van de charmantste stadswijken van Den Haag. Het is de buurt waar veel authentieke winkels, sympathieke restaurants en cafés, zonnige pleinen en prachtige jugendstilpanden te vinden zijn. Deze buurt is enorm geliefd bij de Haagse locals.

Scheveningen

Scheveningen staat bekend om de lange boulevard. Het is een fantastische plek om het hele jaar door te bezoeken. Met een diner bij een strandtent, lange wandeling of frisse duik in het water staat het leven nooit stil!

Statenkwartier

Het Statenkwartier is een van de mooiste buurten, o.a. zeer geliefd onder expats vanwege de nabijheid van de Internationale Zone met diverse voorzieningen als basisscholen, voortgezet onderwijs, internationale scholen, gezondheidscentrum, sportfaciliteiten, musea en nog veel meer. Met het winkelgebied van de Frederik Hendriklaan (de Fred), Landgoed Zorgvliet (Rijksbeschermd gebied), natuurgebied de Scheveningse Bosjes en op minder dan 10 minuten fietsen het Scheveningse strand is deze buurt ontzettend gewild. chique buurt met brede lanen en prachtige architectuur, voornamelijk gebouwd in de late 19e en vroege 20e eeuw.

Schilderswijk

De Schilderswijk is een levendige en kleurrijke wijk, rijk aan verschillende culturen en smaken in de vele horecagelegenheden die er te vinden zijn. Een van de hoogtepunten van de wijk is de Haagse Markt, een van de grootste openluchtmarkten van Europa met een overvloed aan verse producten, kruiden, specerijen en exotische lekkernijen, afkomstig uit alle hoeken van de wereld.

Maak kennis met onze medewerkers, neemt contact op.

DutchEnglish