fbpx
+31 (0) 20 244 3130 | +31 (0) 70 221 0373 | Transparant & betrouwbaar advies | Persoonlijke betrokkenheid | 24/7 bereikbaar | Service op maat | Exclusieve kansen voor de markt uit

Vestiging Makelaar Amsterdam

Makelaar Amsterdam Den Uyl Real Estate

De vestiging met veel kennis van de Amsterdamse huizenmarkt

Amsterdam is een prachtige wereldstad met dorpse gezelligheid in verschillende buurten. Voor ons is het iedere dag een feest om in deze stad te wonen en werken. Dat gunnen wij u ook! Ons kantoor is begonnen met Rutger den Uyl als makelaar in Amsterdam. Na jarenlang ervaring op te doen bij andere kantoren, zag hij veel kans om betere diensten te verlenen.

Wel of geen makelaar in Amsterdam inschakelen?

U kunt natuurlijk altijd proberen een huis te kopen of uw huis te verkopen zonder makelaar. Echter is de huizenmarkt in Amsterdam is een van de meest gewilde markten, de concurrentie is groot. Het is dan niet alleen fijn om een goed netwerk te hebben, maar ook om de technische en juridische kennis in huis te hebben. Zo kunt u het onderste uit de kan halen voor uw transactie!

Exclusief woningaanbod

Amsterdam is meer dan ooit de meest populaire stad bij woningzoekenden in Nederland. Als consument zonder kennis vist u sneller achter het net. Samen met een professionele aankoopmakelaar met een goed netwerk maakt u meer kans. Onze aankoopmakelaar kan u helpen bij het vinden van een woning die geheel aansluit op uw wensen. Onze vestiging in Amsterdam beschikt over een exclusief netwerk binnen het vastgoed en makelaars in Amsterdam, waardoor het eerder mogelijk is om huizen te bezichtigen voordat ze op Funda worden gepresenteerd.

Meer kansen off market huren

Onze vestiging in Amsterdam wordt goed beoordeeld op Funda. Maar Den Uyl Real Estate vestiging Amsterdam doet ook veel transacties buiten Funda om, oftewel off market. Daarom kunt u een beter beeld krijgen van onze beoordelingen op deze pagina. Het off market segment is erg anders dan het “gewone” segment. Zo krijgen wij huizen door uit ons netwerk, voordat er überhaupt promotiemateriaal is voorbereid. Door snel te schakelen met een bezichtiging en een kloppend voorstel, maakt u veel meer kans om snel en effectief een huis te vinden.

Anders dan andere makelaars in Amsterdam

Den Uyl Real Estate onderscheid zich als makelaar in Amsterdam in o.a. flexibiliteit, service op maat en resultaatgerichtheid. Naast het hoogst haalbare resultaat, hechten wij veel waarde aan no nonsense menselijkheid. Het is voor ons belangrijk dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan de samenwerkingen. Want dat maakt het werk plezierig en zo kunnen wij de energie opbrengen om altijd voor u klaar te staan!

Verder weten wij als familiebedrijf precies wat wij aan elkaar hebben. Zo kunnen wij waarborgen dat iedereen dezelfde motivatie en betrouwbaarheid heeft om klanten het optimale resultaat te geven. Onze werknemers zijn elke dag bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Kortom: altijd als we wakker zijn, zijn wij beschikbaar voor onze klanten!

Full service makelaarskantoor

Hoe kunnen wij u helpen? Als full service makelaarskantoor kunnen wij u helpen in de breedste zin:

  • aankoop van uw droomhuis
  • verkoop van uw huis
  • aanhuur (ook off market)
  • verhuur van uw vastgoed
  • beheer van uw vastgoed

Ons makelaarsteam in Amsterdam

Als makelaar in Amsterdam werken met een enthousiast team, omringd door een heel breed netwerk. Niet alleen met passie en kennis over de makelaardij, maar ook over alle andere aspecten die hierbij komen kijken. Denk aan promotiemateriaal, marketing, styling, maar ook hypotheekadvies, architecten en aannemers, of aansluitingen nutsvoorzieningen. Allen met een passie voor hun vak en uitgebreide kennis van Amsterdam en wat onze mooie stad te bieden heeft. Van Amsterdam Noord tot Amsterdam Zuid. En van de Houthavens tot aan Watergraafsmeer. Maar ook buiten Amsterdam, zoals in Amstelveen en in het Gooi zijn wij actief. Wij leveren ten slotte maatwerk voor onze klanten. Lees meer over onze medewerkers of maak een afspraak om kennis te maken.

Vrijblijvend advies

Als makelaar in Amsterdam weten wij precies wat er speelt in de Amsterdamse huizenmarkt. Dit baseren wij niet alleen op de cijfers, maar ook op onze connecties en ervaring in het werkveld. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning te zien, kennis te maken en een duidelijke waardebepaling te geven. Zo weet u precies wat de potentiële verkoopprijs van uw woning is.

Tarieven

Als makelaar in Amsterdam zoeken wij de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en een competitief tarief. Omdat iedere casus anders is, leveren wij niet alleen maatwerk, maar ook tarieven op maat. Tot slot werken wij op basis van no cure – no pay, om onnodige kosten voor u te voorkomen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welke tarieven wij u kunnen helpen? Neem contact op en plan vrijblijvend een gesprek in.

Waarom Den Uyl Real Estate

  • 24/7 Bereikbaar & betrokken familiebedrijf
  • Breed netwerk met exclusieve kansen
  • Betrouwbare & transparante service op maat
  • Resultaatgericht o.b.v. no cure – no pay

Woningzoekenden verliefd laten worden op uw huis

Wij zorgen ervoor dat uw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers en huurders. Dit doen wij bijvoorbeeld door het maken van professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden , 360-graden-visuals en een video van uw huis. Ons kantoor heeft als makelaar in Amsterdam in vergelijking met andere kantoren een behoorlijk groot bereik via Instagram en uiteraard zetten wij ook kanalen in zoals Funda, Jaap en onze eigen Den Uyl Real Estate-website. Meer informatie over het verkopen van je huis vind je op de pagina huis verkopen Amsterdam.

Wonen in Amsterdam

Amsterdam heeft het allemaal. Internationale allure en Calvijns nuchterheid. Het is een stad met veel gezichten, en daarmee doelen we niet alleen op de vrolijke mengelmoes van de rasechte Amsterdammers en avontuurlijke wereldburgers. Ook onze hoofdstad kent vele kanten, die allen van elkaar verschillen, maar tegelijkertijd toch héél Amsterdams zijn.

Amsterdam Centrum

Met eeuwenoude panden, verborgen hofjes en restaurants op elke hoek van de straat, is Amsterdam Centrum een van de meest populaire toeristentrekkers van het land. En dat is natuurlijk niet voor niets. Van de Singel tot de Prinsengracht en van de 9 straatjes tot aan de Amstel – er is zoveel te zien en te doen. Met zulke bijzondere historische panden, is deskundige ervaring van uw makelaar belangrijker dan ooit in dit stadsdeel.

Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid heeft alles waar je als mens vrolijk van wordt. Zo vind je er de levendige wijk De Pijp, het Concertgebouw en dé ‘big three’ musea van Amsterdam: het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. In dit stadsdeel liggen ook het Beatrixpark, het Amstelpark én het Sarphatipark en met de vele cafés, restaurants en de authentieke Albert Cuypmarkt altijd gezellig in Amsterdam-Zuid. De woningen in Amsterdam Zuid bevinden zich voornamelijk in het luxere segment, van de panden met rijke historie in Oud-Zuid en de highclass modehuizen in bijvoorbeeld de P.C. Hooftstraat en Cornelis Schuytstraat, tot aan het nieuwere zakelijke deel aan de ZuidAs.

Amsterdam West

Tussen het Vondelpark en het Westerpark ligt het stadsdeel Amsterdam West. Dit is een van de meest creatieve stadsdelen van Amsterdam. Een stukje Amsterdam dat met z’n historische gebouwen en vele (concept)stores, gezellige restaurants en prachtige galeries doet denken aan het rustigere zusje van het centrum. Bezoek foodhall de Hallen, drink koffie tussen de locals op het Westergasterrein en scoor iets lekkers op de Ten Katemarkt.

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. Door het vele groen van de parken, het hoge aantal culturele bezienswaardigheden en de sportgelegenheden zoals Jaap Eden Ijsbaan en de Meer is dit een geliefde plek van velen. Met de Indische buurt, het Amsterdam Science Park en Watergraafsmeer is hier een mix van verschillende energiesoorten te vinden.

Amsterdam Noord

Van industriegebied tot dé creatiefste speelplaats van Amsterdam: Noord is in no time uitgegroeid tot dé bruisende broedplaats voor onder andere jonge designers, architecten, festivalorganisatoren en andere creatievelingen. Van feesten aan de NDSM-werf, tot helemaal tot rust kunt komen in de aangrenzende plattelandsdorpen. Met de pont vanaf Amsterdam Centraal over ‘t IJ bent u in een mum van tijd aan de overkant.

Maak kennis met onze medewerkers

DutchEnglish